Τράβα καστανιάς, μετα την επεξεργασία τριψίματος στο πριστήριο στην Γαλλία.Η συγκεκριμένη επεξεργασία συνήθως ζητήται απο τον τελικό καταναλωτή και στοιχίζει φτηνότερα να γίνει κατα την διαδικασία της παραγωγής, παρά μετά.
Τράβα καστανιάς, μετα την επεξεργασία τριψίματος στο πριστήριο στην Γαλλία.
Η συγκεκριμένη επεξεργασία συνήθως ζητήται απο τον τελικό καταναλωτή και στοιχίζει φτηνότερα να γίνει κατα την διαδικασία της παραγωγής, παρά μετά.
Δημοσίευση σχολίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου